Zingen bij Dékoor

Wij zijn blij met goede zangers en zangeressen, die bij Dékoor willen meezingen. Dus meld je hier aan! Wij nemen dan contact met je op voor nadere afspraken.
Op dit moment zijn er ruim voldoende mezzosopranen. Maar ben je hoge sopraan, dan verwelkomen we je graag. Ook naar tenoren en bassen kijken we nog reikhalzend uit.

Kennismaken
Om te weten te komen of je persoonlijk én muzikaal op je plek bent bij Dékoor, kun je gedurende drie repetities vrijblijvend met ons meezingen. Wil je daarna lid worden, dan neemt de dirigent een stemtest bij je af. Hij beslist, onder eindverantwoordelijkheid van het bestuur, of je Dékoor kunt versterken. Dékoor kan van je vragen om zangles te nemen als dat nodig is.

Waar en wanneer?
We reperteren iedere woensdagavond van 19.45 – 22.00 uur in de Adventkerk aan de Binnensingel 42, 7411 PN Deventer.
Eén of twee keer per jaar hebben we een extra repetitiemiddag, dan werken we bijvoorbeeld langer aan het instuderen van een uitdagend stuk. In de zomervakantie lassen we een zomerstop in van zes tot acht weken, afhankelijk van de concertagenda.

Wat verwachten we van je?
Allereerst dat je aanwezig bent en je inzet tijdens de repetities, maar dat is eigenlijk vanzelfsprekend. Muzikale basiskennis is gewenst, dat wil zeggen dat je je eigen partij van blad moet kunnen instuderen; a prma vista van blad zingen is niet nodig. Koorervaring is een pré. Verder verwachten we, dat je bereid en in staat bent thuis je eigen partij in te studeren, omdat dat de voortgang tijdens de repetities duidelijk ten goede komt.

Contributie
Het lidmaatschap van Dékoor kost vijftig euro per kwartaal.
Incidenteel wordt een kleine extra ledenbijdrage gevraagd, bijvoorbeeld voor een extra repetitiemiddag op een andere locatie. Als er aan de muziek kosten verbonden zijn, betaalt ieder zijn/haar eigen bladmuziek. dekoor